ORGANIC ROOTS

Salut, cura i bellesa personal

ORGANIC ROOTS

Salut, cura i bellesa personal

ORGANIC ROOTS

Productes ecològics, elaboració artesanal i conscient

ORGANIC ROOTS

Productes ecològics, elaboració artesanal i conscient

Productes 100% ecològics.

Fem servir plantes i tots els seus principis actius.

Amb olis essencials.

Amb olis essencials que aporten principis actius i aromes únics.

Elaboració artesanal.

Garantim productes de qualitat.

Organic Roots | Productes 100% ecològics elaborats artesanalment.

Utilitzem les plantes i tots els seus principis actius de manera directa, recuperant així els antics mètodes d’extracció per maceració en base a càrregues en la fase oliosa, infusions, decoccions i tisanes en la fase aquosa i tintures en la fase alcohòlica. Finalment, els olis essencials ens oferiran les aromes i els principis actius que acabaran definint les fórmules dels nostres productes.

Encara no has provat els nostres productes?

Et sorprendrà l’eficàcia dels nostres productes.

La nostra empresa es dedica a la creació de tot tipus d’articles per a la salut, cura i bellesa personal. Tots els productes que fem servir són 100% ecològics i estan fets de manera artesanal. Per aconseguir la nostra cosmètica natural i orgànica ens basem en els antics mètodes de macerat per múltiples càrregues, decoccions, hidrolats, tintures i extractes de les plantes. Fem productes amb alta concentració de principis actius i això es nota en el resultat final.

Cosmètica per a totes les necessitats

 

Ungüents

Cremes

Olis

Materies primeres

Higiene personal

Anti-mosquits

Respectem el cicle natural de les plantes

Intentem respectar els cicles naturals de les plantes que fem servir per elaborar els productes finals al laboratori.

Avantatges de fer servir productes naturals

Sense parabens

El 2011 es va prohibir el propilparabè, butilparabé, els seus isòmers i les seves sals en productes cosmètics destinats a nens menors de tres anys degut a la seva potencial activitat endocrina. Nosaltres mai els fem servir en cap dels nostres productes.

Més efectius

No fem servir productes químics sintètics, pesticides, fertilitzants, etc... Cuidem el sòl i respectem el medi ambient del lloc on produïm, evitant contaminar-lo. Tots els olis vegetals que utilitzem provenen de l’extracció en fred per tal que no perdin cap de les seves propietats.

Sense derivats del petroli.

Tots els nostres productes estan lliures de parabens, silicones, perfums sintètics o d’altres ingredients tòxics per a la nostre salut.

Sense productes refinats

Algunes de les conseqüències més importants de consumir diàriament molts productes processats i refinats són l’envelliment cel·lular prematur, el debilitament dels ossos i un elevat grau de deteriorament d’òrgans importants com el fetge i els ronyons.

Organic Roots

SOBRE NOSALTRES

Organic Roots neix de la idea de poder tornar a utilitzar les plantes i tots els seus principis actius de manera directa, recuperant així els antics mètodes d’extracció per maceració en base a càrregues en la fase oliosa, infusions, decoccions i tisanes en la fase aquosa i tintures en la fase alcohòlica.

És un projecte dedicat a la creació de tot tipus d’articles per a la salut, cura i bellesa personal. 

Tots els nostres productes són 100% ecològics i estan elaborats de manera artesanal.

El nostre procés de fabricació

ELABORACIÓ MANUAL

Partim de la recol·lecció de totes les plantes que tenim al nostre hàbitat per a la posterior extracció dels principis actius necessaris per a l’elaboració del producte final. Finalment, els olis essencials ens proporcionaran les aromes i els principis actius que completaran les fórmules dels nostres productes.

Preguntes freqüents

ES PODEN UTILITZAR ELS PRODUCTES EN NENS?

Tots els nostres productes estan elaborats amb ingredients naturals, raó per la qual no hi ha risc d’utilització en nens.

OFERIU CURSOS DE FORMACIÓ?
Actualment no. Però aviat obrirem un apartat online de cursos on podràs gaudir gratuïtament.
ON ES PODEN COMPRAR ELS PRODUCTES?
Pots comprar-los a la nostra botiga online o a qualsevol dels nostres distribuïdors. També ens trobaràs a moltes fires artesanals on els podràs provar. Consulta el calendari aquí.
QUANT DE TEMPS TRIGA A ARRIBAR LA MEVA COMPRA?

La major part de comandes a nivell nacional arriben en 2 dies laborables encara que, depenent d’on siguis, el servei de missatgeria pot trigar fins a 5 dies.

El que pensen de nosaltres

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

No et perdis res d’Organic Roots

Subscriu-te a la nostra Newsletter i sempre estaràs informat: esdeveniments, novetats, nous ingredients, ciència, avenços tecnològics… Tot sobre el món Organic Roots.

Informació

TELÈFON
CORREU ELECTRÒNIC

info@organicroots.es

ADREÇA

Granja, 9
08339 - Vilassar de Dalt

Segueix-nos

Contacta

13 + 8 =