El nostre procés de fabricació.

elaboració manual

Partim de la recol·lecció de totes les plantes que tenim al nostre hàbitat per a la posterior extracció dels principis actius necessaris per a l’elaboració del producte final.

Finalment, els olis essencials ens proporcionaran les aromes i els principis actius que completaran les fórmules dels nostres productes.

Control de qualitat

Tots els nostres productes són testats i monitoritzats a cada fase de la producció. Treballem amb els laboratoris analítics més fiables per tal d’obtenir els registres sanitaris i els permisos que ens permeten assegurar la nostra producció de manera segura.

Cada matèria primera i producte final passen per diversos exàmens de contaminació microbiològica i challenge test, aplicats amb el màxim rigor per tal de poder verificar que cada lot està preparat per ser venut al consumidor de forma segura.

Tots els nostres productes són elaborats prèviament al nostre laboratori seguint totes les directrius i avalats per la normativa estatal així com controls de qualitat i estabilitat a curt i llarg termini tant de les instal·lacions com dels productes finals per tal de ser venuts al consumidor de forma segura.

Maceració en base a càrregues en la fase oliosa

Infusions, decoccions I tisanes en la fase aquosa

Tintures en la fase alcohòlica

Encara no has provat els nostres productes?

Et sorprendrà l’eficàcia dels nostres productes.

La nostra empresa es dedica a la creació de tot tipus d’articles per a la salut, cura i bellesa personal. Tots els productes que fem servir són 100% ecològics i estan fets de manera artesanal. Per aconseguir la nostra cosmètica natural i orgànica ens basem en els antics mètodes de macerat per múltiples càrregues, decoccions, hidrolats, tintures i extractes de les plantes. Fem productes amb alta concentració de principis actius i això es nota en el resultat final.

Avantatges de fer servir productes naturals

Sense parabens

El 2011 es va prohibir el propilparabè, butilparabé, els seus isòmers i les seves sals en productes cosmètics destinats a nens menors de tres anys degut a la seva potencial activitat endocrina. Nosaltres mai els fem servir en cap dels nostres productes.

Més efectius

No fem servir productes químics sintètics, pesticides, fertilitzants, etc... Cuidem el sòl i respectem el medi ambient del lloc on produïm, evitant contaminar-lo. Tots els olis vegetals que utilitzem provenen de l’extracció en fred per tal que no perdin cap de les seves propietats.

Sense derivats del petroli.

Tots els nostres productes estan lliures de parabens, silicones, perfums sintètics o d’altres ingredients tòxics per a la nostre salut.

Sense productes refinats

Algunes de les conseqüències més importants de consumir diàriament molts productes processats i refinats són l’envelliment cel·lular prematur, el debilitament dels ossos i un elevat grau de deteriorament d’òrgans importants com el fetge i els ronyons.

Informació

TELÈFON
CORREU ELECTRÒNIC

info@organicroots.es

ADREÇA

Granja, 9
08339 - Vilassar de Dalt

Segueix-nos

Contacta

2 + 9 =